Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015


Σχετικά με εμάς


   Το blog «Κατελάνος & Περίχωρα» δημιουργήθηκε για να εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τη φύση και πιο συγκεκριμένα, για τα βουνά. Η ονομασία δόθηκε προς τιμήν της ψηλότερης κορυφής του Παναιτωλικού όρους, τον Κατελάνο, και της ευρύτερης ορεινής περιοχής με την οποία γειτνιάζει. 

  Είναι ενεργό από τον Φεβρουάριο του 2015, με αναβάσεις κυρίως στο Παναιτωλικό όρος αλλά και σε γειτονικά βουνά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για διαδρομές, καθαρισμούς μονοπατιών, καθώς και με ρεαλιστικά σκίτσα από
τα τοπία της περιοχής. Ο κύριος πυρήνας της ομάδας «Κατελάνος & Περίχωρα» αποτελείται από τους Χρήστο και Τίμο Παρθένη, δυο αδέρφια με καταγωγή από το Αγρίνιο, τους οποίους πλαισιώνουν στις διάφορες εξορμήσεις άτομα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. 

  Oι αναβάσεις οργανώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και πραγματοποιούνται χωρίς κάποιο πρόγραμμα που να είναι γνωστό από καιρό πριν. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται γενικά να συμμετάσχει στις δραστηριότητες, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email στο katelanos@outlook.com (ή μέσω facebook) και να ενημερωθεί για τις πιθανές ή προσεχείς εξορμήσεις στο εκάστοτε χρονικό διάστημα.

   Είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια, ιδέες, προτάσεις και συνεργασίες με όσους έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αγαπούν τις δραστηριότητες στη φύση. Με χαρά θα συζητήσουμε όσα έχουν να προταθούν.

   Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι σκοπός του blog είναι καθαρά να μοιραστεί με το ευρύ διαδικτυακό κοινό εμπειρίες, φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για διαδρομές και γενικά ό,τι σχετίζεται με τη δράση και τη ζωή στα βουνά, καθώς και να προβάλλει τα οφέλη αυτής της αρκετά ενδιαφέρουσας δραστηριότητας που λέγεται ορειβασία... πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με την επιθυμία τα βουνά να παραμείνουν ανεπηρέαστα από τις καταστροφικές βλέψεις του ανθρώπου.                         Χρήστος Παρθένης                                      Τίμος Παρθένης
                    facebook.com/RawVerse                        facebook.com/timos.parthenis
                 Διαχείριση & σχεδιασμός σελίδας,                              Σύνταξη άρθρων, φωτογραφίες
                           σκίτσα, σύνταξη άρθρων

κατελανος και περιχωρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου